Címkék: Karácsony,  szaloncukor

Milka szaloncukrok

Körülnéztünk egy kicsit a szaloncukor piacon és azt tapasztaltuk, hogy az ízteszteken a Milka szaloncukrok mindig előkelő helyen szerepeltek. Neked mi a véleményed?

Több szem többet lát! Mivel a boltokban a szaloncukrokat megkóstolni általában nem lehet, ezért sokszor zsákbamacskát vesz az ember. Ha Te már próbáltad a Milkát és van véleményed róla, oszd meg a többiekkel is, hátha ezzel segítesz nekik a választásban.

Köszönjük!

hirdetés

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges.

 • Én a képen is szereplő joghurtos szaloncukrot jelöltem meg kedvencnek, de tulajdonképpen bármelyiket beírthattam volna, mert mindegyik nagyon finom. De: az ára, az valami elképesztő! 1600 Ft egy doboz szaloncukorért? Tudom, hogy szuper a minősége, meg minden, no de akkor is...

  Értékelése:
  100%
  vegabond - 2010.12.13. - 15:32
 • Kedves Vegabond! Nem értek egyet. Tény, hogy nem olcsó, de ezek a szaloncukrok olyan minőségűek, mint amiket ennél sokkal drágábban árulnak díszdobozos csomagolásban. A minőséget meg kell fizetni és ezeknek a szaloncukroknak a minősége nem vethető össze azzal a sok vacakkal, amikkel tele vannak a boltok. Mi idén is Milkát veszünk (nem is annyira a fára, mint inkább alá..), mert az a kedvencünk. Főleg a marcipános!

  Értékelése:
  100%
  blablabla99 - 2010.12.13. - 15:35

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges.

hirdetés