Címkék: farsang,  jelmez,  jelmezötlet

Farsangi jelmezötletek lányoknak és fiúknak

A Milyen a jó farsangi gyerekjelmez? című cikkünkhöz kapcsolódott egy szavazás is, melynek jelenlegi állása szerint olvasóink többsége otthon készíti gyermekének a farsangi jelmezt. Akár közéjük tartozol, akár a jelmezkölcsönzőt választod, egy dolog mindenképpen fontos: hagyd, hogy a jelmez kiválasztásában a gyermekedé legyen az utolsó szó!  Összeállításunkkal a döntés-előkészítést szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni.

Az óvodákban még mindig népszerűek a klasszikus jelmezek, mint például Piroska, Hófehérke, vadász, tündér, hóember, kukta, lovag, japán lány és királylány, de nagyon sokan olyan filmszereplők bőrébe igyekeznek bújni mint a Pókember, Harry Potter vagy egy Pokémon harcos.  Fotó- és videó összeállításunkban mi gondoltunk az állatbarátokra, a tündérlányokra és a szuperhős szerepre vágyókra is, de nem feledkeztünk meg azokról a gyerekekről sem, akik valamilyen ritka és különleges jelmezre vágynak. Olyanra, amilyen senki másnak nincs.

Jelmezötletek fotón

Jelmezötletek videón

Szuperhősök
Csillagok Háborúja

Tündérek

A Kis Hableánytól az indiánig

Állatok

Szőlő

De bátran gondolkodjatok saját ötletekben is, a gyerekek nagyon kreatívak. Ha szívből és közösen készül a jelmez, akkor a rongyoszsákból is emlékezetes jelmezek születhetnek!


Farsangi hangulat

Gryllus Vilmos - Maszkabál

A farsangi hangulat elengedhetetlen kelléke a szemüveg, az álarc és a zene. Az utóbbihoz Gryllus Vilmos: Maszkabál CD-jét ajánljuk, a hozzá kapcsolódó rajzfilmeket innen közvetlenül is elérheted:

Banya
Hóember

Bohóc

hirdetés

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges.

hirdetés